tiistai 30. lokakuuta 2012

Little playlist for today


  Heipsan vaan kaikki! Anteeksi kamalasti, mutta nyt kyllä joudutte alkuun kestämään hieman mun kuulumisia. Siis kaikkialla on nyt lunta, lunta ja vielä kerran lunta. Siis lumessa ja tässä melko viileässä ilmassahan ei muuten olisikaan yhtikäs mitään vikaa, mutta ongelman aiheuttaa tuo liikkuminen kouluun. Mun ihana rakas tumman vihreä mummis kun ei oikeen suostu jarruttelemaan ihan niin ku mä toivoisin. Ja ilman jarruja, noh, se nyt ei ole kaikista kannattavin idea liikkua pyörän selässä liukkaalla kelillä.. :D Toinen ongelma tässä pimenevässä talvessa on juurikin tuo pimeys. Se on melko kamalaa lähteä kouluun vielä silloin kun on hämärää, saati sitten, kun tulet koulusta ja jo taas alkaa hämärtämään. Juuri syysloma vasta loppui ja eilen oli eka koulupäivä ja jo nyt tuntuu, että ei aamusta millään jaksaisi nousta ja vaivautua koulun penkille kuuntelemaan melko turhan tuntuisia luentoja siitä, milloin att-sana tulee verbin eteen ja milloin taas ei... No ei sille nyt vaan voi mitään, välillä on vaan pakko jaksaa!

   Kuten luvattu, tänään olisi luvassa ihka ensimmäinen musiikkipostaus. :) Jippiii! No ajattelin tässä vain mainita, että todellakaan musiikkivalinnat tulevat aivan sekalaisessa järjestyksessä. Että useimmiten, latailen aina mun kännykkään todella todella sekalaista musiikkia aivan ja vain ainoastaan fiilispohjalta, ihan vaan että miltä tuntuu milloinkin. Mutta enjoy!


  Hei muuten, haluan ehdottomasti kuulla, millaista musiikkia te kuuntelette ja ehdotelkaapas ihmeessä hyviä biisejä kuunneltavaksi! :)

  // So as I said here's some playlist for your day. Hope you like it! And don't be afraid to send me some tips and great music to listen to. :)

xoxo
Riina

2 kommenttia:

 1. Uus lukija ilmottautuu! Hei sul on ihana blogi, selkee ja mukava lukee :) Itekkin kuuntelen tosi sekalaista musaa, ihan laidasta laitaan :D
  p.s. suosittelisin sellast biisi ku Marianas Trench - Ever After, omasta mielestäni ainaki mahtava bändi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! Täytyypä heti ottaa aikaa ja kuunnella tuo biisi! :))

   Poista