perjantai 9. marraskuuta 2012

Let it snow, let it snow...oh well why not!


  Heipsan vaan! Tiedättekö sen mahtavan tunteen, kun olet kävelemässä kaupungilta kotiin ja seuraava huomio, jonka teet on, että no täällähän on liukasta. Sekunteja juuri tekemäsi huomion jälkeen seuraava asia on, että tajuat sekunninmurto-osan ajan "leijuvasi", kunnes maanvetovoima astuu peliin ja vetää sinut kirjaimellisesti takaisin maanpinnalle ja ei niin pehmeästi vieläpä kaiken lisäksi...

   No voin sanoa, että asiaa ei todellakaan auta, jos olit päättänyt aamulla kiireessä matkaan lähtiessäsi vetäistä jalkaan ne kaikista mukavimmat ja helpoimmat jo hieman kuluneet punaiset Conversesi... Mikä neronleimaus tosiaan! Siinä maassa maatessa voi sitten vain manata itselleen, että no tulipa tehtyä tyhmästi, kuka muka käski laittamaan Converset jalkaan, vaikka selkeästi tiesit itsekkin, ettei enään kannattaisi niitä käyttää. Huoh!

Suggested by mgdogluvr
pic: http://andthatswhoiam.tumblr.com/
  Minkäs teet, joskus sitä vain on niitä päiviä, jolloin satut olemaan tyhmä kuin saapas. Kuten arvata saattaa, mulla ei kaikki mennyt aivan putkeen. Niinkin voisi ehkäpä sanoa. Mutta onneksi nyt olen kotona lämpöisessä ja keitin itselleni aivan ihanaa teetä, jota kesällä ostin Saksasta... <3 Tulin suoraan kellariin, laitoin takan päälle ja nyt istuskelen mukavasti kuunnellen musiikkia ja kirjoitellen teille kaikille mun päivästä. :) I don't complain!

pic:http://andthatswhoiam.tumblr.com/
  Ai että on niin ihanaa, että nyt on jo perjantai! Nämä viime viikot on vaan menneet niin nopeaan ja taas koeviikko häämöttää parin viikon päässä... Mutta siihen on onneksi aikaa. Huomenna ollaan menossa viettämään mun parhaan kaverin syntymäpäiviä tuonne Helsingin ihmeellisen maailman suureen sykkeeseen. Tai jotain vähän järkevämpää... :DD Voin sanoa, että usein mun ajatukset kuulostaa viisammilta kun ne, mitä suusta tulee. Noinkohan olen ainoa?

  Mutta huomisesta sen verran, että pitäisi varmaankin samalla, vaikka kyseessä onkin kaverin juhlat, niin silti pitää silmät auki kuin haukalla, jotta löytäisi jotain järkevää isäinpäivälahjaa. Kolmena viime vuotena ollaan broidin kanssa ostettu iskälle lahjaksi suklaata ja sukkia... Todella omaperäistä. Ehkä tänä vuonna pitäis vähän tsempata. Olisko kellään mitään ideoita? :)

  // So hi yall! I think you all know the feeling you have when you're walking down the road home. The first thing that comes to your head is that 'whoa it's way slippery out here!'. It only takes a couple of seconds after that when you notice you're slowly "floating" through the air. But that only lasts for about second and a half before gravity kicks in. And puts you down to earth not-so-gently... While you're lying on the ground the first thought that pops up to your head is ' Why were you so dumb that you still put on your red Converses even if you knew that it was super slippery and the temperature under zero...'. Oh well! You can't always winn right? :D Nevertheless I still love snow as well as winter. :) Now I'm cozing up with a blanket, cup of tea, listening to music and writing to you while the fireplace makes these most lovely "sparkling" sounds. <3 How could this be even better?! Tomorrow I'll go to "the big city" that being Helsinki... :DD So it's super duper big! But anyways me and my best friend will go there and selebrate her b-day! Plus I'll have to buy my dad a fathers day present... 'Cause for the last three years me and my bro have been buying chocolate and socks... Talk about originality! Any ideas anyone? :)

xoxo,
Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti